Kosten

Tarieven voor particulieren:

  • Intake € 85,- 1 uur
  • Half uur sessie, telefonisch consult op afspraak € 40,-
  • Sessie individuele therapie of coaching 1 uur met uitloop 15 minuten € 85,-  
  • 1 uur en 30 minuten sessie € 120,-
  • Beeldscherm individuele therapie 1 uur € 85,--
  • Sessie relatie therapie 1 uur en 30 minuten € 120,-

Na de sessie krijgt u een digitale betaalverzoek. Indien de factuur door derden betaald moet worden kan dit in overleg.

Doorverwijzing van (huis) arts en / of specialist is niet noodzakelijk. Bij mensen met een ernstige persoonlijkheidsstoornis dient altijd overleg met behandelend arts plaats te vinden alvorens een behandelplan kan worden opgesteld.


VERGOEDING DOOR ZORGVERZEKERING

Verschillende verzekeringsmaatschappijen vergoeden (gedeeltelijk) voor particulieren de therapie consulten uit het aanvullend pakket van de verzekering. Uit de specifieke polisvoorwaarden van de aanvullende verzekering blijkt hoe dat voor u geregeld is.


Op de volgende websites kunt u informatie vinden over de mogelijke vergoedingen door uw zorgverzekeraar (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend): de NBVH, RBCZ, TCZ en de Zorgwijzer.


U wordt geadviseerd zelf contact met uw zorgverzekeraar op te nemen om na te gaan of de therapie wordt vergoed en/of voor welk deel.


Het kan zijn dat de verzekeringsmaatschapij vraagt naar de registratienummers van de therapie-praktijk. Deze zijn voor u relevant:
- NBVH: registratienummer 14003
- RBCZ: Registertherapeut BCZ® 403400R
- VEKTIS: AGB-code zorgverlener 90100673
- AGB code praktijk 90060282


NB: Het eigen risico geldt niet bij aanvullende verzekeringen (het eigen risico geldt alleen voor zaken uit de basisverzekering)!