Welkom in mijn praktijk voor coaching en psychosociale hypnotherapie

Mijn naam is Aireen Nauta. Inmiddels ben ik al weer een aantal jaren werkzaam om mensen met hun persoonlijke problematiek te begeleiden.

Dit doe ik in mijn eigen praktijk als coach en psychosociaal hypnotherapeut in Zeist.
Ik heb de opleidingen psychosociaal therapeut, hypnotherapeut (Hypnos en academie voor Psychodynamica), coach en loopbaanadviseur ( BGL) gevolgd. Hierin heb ik mijn passie gevonden en blijf ik me graag verder ontwikkelen en bijscholen.

De eerste stap is een afspraak. Jij wilt graag iets veranderen en je wilt daar aan werken. Als de afspraak gemaakt is krijg je van mij een intake formulier. Alles wat hierin vermeld staat wordt vertrouwelijk behandeld en valt onder de beroepsethiek van een therapeut. Hiermee is jouw eerste stap gezet. Ik heb een praktijkruimte in Zeist waar je van harte welkom bent.

In ons eerste gesprek nemen we dit formulier samen door, alle belangrijke informatie komt aan de orde, we bespreken de verschillende mogelijkheden en kijken of er genoeg draagvlak is om in therapie te gaan.

Het is belangrijk dat er een gevoel van vertrouwen is tussen cliënt en therapeut. Als dit zo is, kunnen we verder en maken we vervolgafspraken.
e krijgt meerdere werkvormen aangeboden en afhankelijk van je vraag bepalen we het aantal sessies.

Het instrument is voor iedereen hetzelfde, maar de muziek die je eruit haalt, is voornamelijk afhankelijk van de eigen ervaring en talent van de begeleider!

Ik houd van diepgang, speelsheid, sensitiviteit en humor. Deze elementen zijn kenmerkend voor mijn werkwijze en onlosmakelijk verbonden met het Dynamisch Praktijk. Ik werk vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat in mijn beleving, fysiek levensovertuiging, emoties, gedachtes en sociale omstandigheden met elkaar in verbinding staan. De mens heeft een zelf herstellend vermogen en net als in de natuur streeft zij naar levenskracht. Bewustwording van lichaam en geest is daar een onderdeel van.

Ik volg intervisie met collega’s, verbonden aan de Nederlandse Beroepsvereniging voor hypnotherapeuten.